• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Verzenden op maandag, woensdag en vrijdag.
  • Elke week nieuwe items.

De webshop DE Garderobe 17 is opgericht door Jolanda van Dinter in het dorpje Oosterhout (gld). Op 15 minuten van hartje Nijmegen ligt deze oase van rust en ruimte. Appelbomen, uitgestrekte landerijen, de slingerende dijken langs rivier de Waal. DE Garderobe 17 is een webshop met de nieuwste musthaves voor jouw garderobe. Alle items kopen wij maar beperkt in waardoor jij als echte fashionista unieke producten kunt kopen. Onze webshop bestaat uit dameskleding, tassen, schoenen en accessoires.

Elke week komen er nieuwe items online. Wil jij niks missen en op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en items? Volg ons dan op Facebook, Instagram DE Garderobe 17.

Jolanda is tevens eigenaresse van Kapsalon https://www.haarbalans.nl/ deze combinatie met dameskleding maakt het plaatje voor mij en de klant helemaal compleet. Het een kan niet zonder het ander. Kleine veranderingen groots effect. Wil je graag een keer wat anders met je haar, en wil je kleding dragen wat het beste bij je past en waar jij je lekker bij voelt. Maak een afspraak voor het arrangement "DE verandering" https://www.haarbalans.nl/kapsalon/de-verandering

Rating: 5 sterren
1 stem