• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Verzenden op maandag, woensdag en vrijdag.
  • Elke week nieuwe items.

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met het door u bestelde product, mag u deze binnen veertien dagen aan ons retour zenden. Retour zendingen worden geaccepteerd wanneer zowel de verpakking onbeschadigd is en in de originele staat verkeren, niet gedragen en voorzien van aangehechte prijskaartjes en labels. Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.

Gebruik het onderstaande retour formulier, als deze niet in het retour pakket zit kunnen wij u retour niet behandelen. De koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren. Zijn er klachten dan vragen we je om direct contact op te nemen met onze Klantenservice.

Sieraden kunnen uit hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Na goede orde en ontvangst zal De Garderobe 17 het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zo spoedig mogelijk aan u terugstorten, uiterlijk binnen 14 werkdagen. De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzendingen zijn voor de koper totdat het bij ons is bezorgd.

Om misverstanden te voorkomen bewaar altijd je verzendbewijs met barcode / track & trace die je bij het postkantoor krijgt, hier kan om gevraagd worden je kunt zelf aantonen dat je retour bij ons bezorgd is.

Garantie:

- Wij bieden geen was garantie

- Wij geven geen garantie op (strass-) steentjes, pailletten, knopen en ritsen.

 

Bij vragen neem contact op met onze Klantenservice

 

Retourformulier DE Garderobe 17
Word – 96,4 KB 88 downloads

Retouradres:

DE Garderobe 17

6678 DK Oosterhout (gld)