• Gratis verzenden vanaf 75 euro
  • Verzenden op maandag, woensdag en vrijdag.
  • Elke week nieuwe items.

Bestelinformatie

Wanneer u via onze webshop een bestelling plaatst, is het mogelijk om via Ideal of via Bancontact te betalen. Na ontvangst van de betaling maken wij de bestelling gereed, waarna deze zo spoedig mogelijk aan u wordt toegezonden. Het pakketje kan u volgen via een track & trace code. Deze wordt via je opgegeven e-mail adres verzonden. Kies je voor de optie ophalen, dan krijgt u van ons bericht via de e-mail wanneer het pakketje opgehaald kan worden.

Verzendkosten

Boven de €75,00 verzendkosten gratis* binnen Nederland

Onder de €75,00 betaalt u €6,25 verzendkosten binnen Nederland

Verzenden naar België betaalt u €9,25 verzendkosten.

Verzenden op maandag, woensdag en vrijdag.

Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten verstuurd.

* uitzondering bij gebruik van een aanbieding of het gebruik van een kortingscode.

Levering

Verzenden op maandag, woensdag en vrijdag.

Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten verstuurd.

DE Garderobe 17 is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade, kosten of verliezen geleden door U of derden. Helaas kunnen wij niet het moment van aflevering niet garanderen. Door de drukte bij de pakketservice kan het wat langer duren voordat uw bestelling bezorgd wordt.

Overeenkomsten

Een overeenkomst komt tot stand wanneer DE Garderobe 17 de bestelling heeft geaccepteerd. Een bestelling mag geweigerd worden, tevens mogen er door DE Garderobe 17 voorwaarden aan de bestelling worden verbonden.

Klachten

Wij proberen de foto's van de artikelen zo duidelijk mogelijk te maken en duidelijk te presenteren. Klachten met betrekking tot de levering en de kwaliteit zullen door DE Garderobe 17 serieus in behandeling worden genomen. Te allen tijde zoeken wij een passende oplossing. Heeft u een klacht of een opmerking, neem dan contact met ons op, dit kan zowel telefonisch 06 -81034746 als per e-mail info@degarderobe17.nl

Privacy

DE Garderobe 17 verstrekt en/of verkoopt uw gegevens niet aan derden.

Rechten

DE Garderobe 17 mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Beeldmateriaal en ontwerpen van DE Garderobe 17  blijven intellectueel eigendom van DE Garderobe 17.

DE Garderobe 17 sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei direct of indirecte schade , van welk aard dan ook , die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Het is niet toegestaan om de site te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van DE Garderobe 17.